foto

Waarom moet je deze training volgen?

Insights Discovery geeft je meer inzicht in jezelf en de anderen. Het is een beproefde methodiek om het meeste uit jezelf en je team te halen. De test zoomt in op ieders persoonlijkheidsprofiel waarna je onderlinge verschillen beter kan plaatsen en gebruiken. Na de training beschikt iedereen over een gemeenschappelijke taal die makkelijk te onthouden is en heel eenvoudig blootlegt hoe interacties werken. De Insights Discovery sessie is een diepgaande en inspirerende training met een sterke impact: je communicatie en omgang met anderen verandert blijvend.

Wat leer je in deze training?

  • De kracht van perceptie
  • De 4 Insightskleuren
  • Jungiaanse voorkeuren
  • De 8 primaire Insightstypen
  • De 72 subtypen
  • Het Insights Discovery profiel
  • Het type herkennen
  • Technieken voor afstemmen en verbinding maken

Onze referenties

Ook op het vlak van coaching doen wij een beroep op Acta. Alle directieleden worden individueel gecoacht door hen. Via het stellen van de juiste vragen begeleidt men ons in het beter en efficiënter omgaan met onze dagelijkse uitdagingen rond bijvoorbeeld leiderschap en time management.

Hannelore Raes & Filip Wallaeys
CEO's

Ook het inzicht dat ‘Insights’ voor ons genereerde was ronduit spectaculair. Het correct inschatten van de persoonlijkheidsstructuur van jezelf en van je medewerkers geeft inzicht en begrip, optimaliseert de werkrelaties en de bedrijfsresultaten. Een echte aanrader als je het ons vraagt!

Wim Van Heesvelde
CEO

Time management is een attitude die we onszelf moeten aanleren. Idealiter, zelfs toe verplichten! De praktijkervaring, de (persoonlijke) tips en het enthousiasme waarmee Acta deze opleiding brengt, werken aanstekelijk en uitdagend om dit voortaan ook daadwerkelijk zelf te gaan toepassen. Dat is finaal ook het doel van deze opleiding. Heel leerrijk en praktijkgericht. Gewoon…top!

Pipa team

Acta optimaliseerde niet enkel de leidinggevende skills en motivatie van ons personeel. We stellen ook vast dat de communicatie tussen de afdelingen veel beter loopt. Dat zorgde uiteindelijk voor een substantiële verbetering van onze werking en ons professionele imago. Een succesverhaal voor Callens & EMK. Daarom starten wij binnenkort ons achtste traject van een groep leidinggevenden.

Windy Moerman
Managing Director

De workshops werden op een heel pragmatische en interactieve manier gegeven rekening houdend met de focus en eigenheid van onze onderneming. De onmiddellijke toepasbaarheid in het dagdagelijks leven zowel professioneel en privé heeft ons allemaal aangenaam verrast.

Ingrid Van Houten
Interne Wellbeing Coach

Ook zij deden beroep op Acta

Meer weten

Acta-trainers zijn gedreven professionals die u graag meer informatie geven over de Acta-trainingen
en wat ze teweegbrengen in uw organisatie . Aarzel niet contact op te nemen.