Het Acta Team

Maarten Azou

Acta Management is een bureau gespecialiseerd in gedragstrainingen. ‘Manage Behaviour’ is de idee achter elke training. Het werd opgestart door Maarten Azou na ervaringen in ‘Sales’ en ‘Management’ als Key Account Manager en als Senior Consultant in gedragstrainingen.

Maarten was gedurende acht jaar actief bij Cetelem Belgium, BNP Paribas groep, waar hij functies waarnam in de Sales Afdeling zowel intern als extern. De laatste drie jaar was hij er Algemeen Sales Manager en Key Account Manager voor België en het Groothertogdom Luxemburg.

Bij Penta Management was Maarten vervolgens gedurende vier jaar actief in het commerciële departement als Senior Consultant met specialisatie in Management-, Sales- en Time Management-trainingen.

Als Managing Partner staat Maarten in voor het dagelijkse beleid en voor het geven en organiseren van Opleidingen Management, Sales en Time management.

Liselotte Vandenberghe

Liselotte Vandenberghe is Interne Partner van Acta Management.

Als Master in de Pedagogische Wetenschappen aan de Faculteit Psychologie van de Universiteit van Gent geeft ze mee vorm aan de ontwikkeling van de verschillende cursussen.

Zowel de cursussen Peoplemanagement, Communicatie als Time Management worden door Liselotte op inhoudelijk vlak ondersteund.

Liselotte staat ook in voor de coördinatie intern van Acta Management.

Benoit Leus

Benoit Leus studeerde af als Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven in 1993. Hij kan buigen op een professionele loopbaan bij verschillende bedrijven en in verschillende sectoren.

De laatste acht jaar als commercieel en als algemeen directeur. Hij heeft ruime ervaring in het aansturen van teams hetgeen hem een goed inzicht verschaft in de noden van een organisatie. Het opleiden en coachen van mensen maakte steeds een substantieel onderdeel uit van zijn job. Voor Benoit is training het adequate middel om een goede bedrijfssfeer en positieve commerciële resultaten te realiseren .

Hij is zaakvoerder van Althur bvba, externe partner van Acta Management waarbij hij opleidingen Management, Sales, Communicatie en Time Management verzorgt.

Els Lameire

Els Lameire kan terugblikken op een ruime professionele ervaring in verschillende sectoren.

De laatste 9 jaar was ze als Plant Manager van de vestiging van Multi Packaging Solutions in Bornem verantwoordelijk voor het totale beleid van de fabriek maar met een duidelijke focus op de dynamiek tussen menselijk potentieel en productiviteit.

Hiervoor was ze bij Philips actief in het Operationeel HR Management waar ze voornamelijk instond voor onderhandelingsdossiers en het implementeren van change projecten.

Als vervolg op haar menswetenschappelijke opleiding, volgde Els in 2015-2016 een langlopend programma aan de Vlerick Business School om alle vakgebieden nog vloeiender met elkaar in overeenstemming te brengen.

Zij is zaakvoerder bij Yod@, externe partner bij Acta Management, waarbij ze de opleidingen Management, Communicatie, Time Management en Insights verzorgt.

Griet De Bevere

Griet De Bevere haalde haar master in Toegepaste Economische Wetenschappen in 1999 en bouwde uitgebreide bedrijfservaring op vanuit verschillende functies: HR, Consultancy, Sales en diverse leidinggevende functies bij organisaties zoals Ernst & Young, Vanbreda Risk & Benefits en Wolters Kluwer. Griet De Bevere is een enthousiaste en creatieve geest met passie voor mensen, wat hen motiveert en in balans houdt.

De afgelopen zeven jaar vulde Griet meerdere management functies in bij Wolters Kluwer. Vanuit haar functie als Global Benefits Director was Griet er verantwoordelijk voor het ‘Health & Well-being beleid’ over 34 landen. 

Griet is externe partner bij Acta Management, waarbij ze optreedt als coach en opleidingen Management, Sales, Communicatie, Welzijnsbeleid, Insights en Time Management verzorgt. 

Hanne Messelis

Hanne Messelis, afgestudeerd in de richting Secretariaat-Moderne Talen en daarna Toerisme en Recreatie.

Hanne was gedurende 14 jaar actief bij Callens & EMK, waaronder de laatste 7 jaar als Executive Assistant voor de 2 zaakvoerders.

Haar ideale werkomgeving is er één waar ze creatief kan zijn binnen een georganiseerd kader in een functie waaruit ze enorm veel voldoening haalt door op verschillende vlakken haar steentje bij te dragen.

Hanne versterkt sinds kort het team als Management Assistant ter ondersteuning van administratieve taken, agendabeheer, marketing en ter voorbereiding van opleidingen.