Strategie

Maatwerk in drie stappen

Uw bedrijf gaat voluit voor groei en sterke resultaten. Acta ondersteunt uw ambitie met intensieve, praktijkgerichte gedragstrainingen, onderbouwd met een sterke methodologie. We ontwikkelen opleiding en coaching vanuit uw strategie en visie. Dat doen we in drie stappen.

Briefing

1. BRIEFING

Na een grondig verkenningsgesprek doet Acta u een voorstel op maat in functie van de specifieke bedrijfsbehoeften en  -doelstellingen.

training

2. TRAINING

Acta-trainers brengen duurzame gedragsverandering op gang. Ze hebben elk een specifieke achtergrond en expertise opgebouwd in onder meer sales, productie, management en HR. U krijgt nieuwe inzichten en vaardigheden die u onmiddellijk kunt toepassen in deze expertisedomeinen:

  • Management & leidinggeven: stuur uw mensen makkelijker aan en verhoog hun engagement
  • Sales: bereik makkelijker uw commerciële doelstellingen 
  • Time Management: ken uw echte prioriteiten en leer efficiënter en effectiever werken
  • Communicatie: communiceer helder en met meer impact  
  • Insights Discovery: krijg meer inzicht in uzelf en anderen en verbeter de samenwerking 
  • Coaching: breng uw mensen individueel naar een hoger niveau
  • Wellbeing: zorg voor vitale en veerkrachtige medewerkers in een gezond bedrijf

 

Opvolging

3. OPVOLGING

Na het traject volgt terugkoppeling van de inhoud en de ontvangen feedback. Samen met de nodige aanbevelingen zorgt dit voor een win-winsituatie en opleidingsresultaten op lange termijn.

Onze referenties

Ook het inzicht dat ‘Insights’ voor ons genereerde was ronduit spectaculair. Het correct inschatten van de persoonlijkheidsstructuur van jezelf en van je medewerkers geeft inzicht en begrip, optimaliseert de werkrelaties en de bedrijfsresultaten. Een echte aanrader als je het ons vraagt!

Wim Van Heesvelde
CEO

Ook op het vlak van coaching doen wij een beroep op Acta. Alle directieleden worden individueel gecoacht door hen. Via het stellen van de juiste vragen begeleidt men ons in het beter en efficiënter omgaan met onze dagelijkse uitdagingen rond bijvoorbeeld leiderschap en time management.

Hannelore Raes & Filip Wallaeys
CEO's

De no nonsense stijl van Maarten sprak me vanaf het begin aan. De persoon die de training komt 'verkopen', geeft ook zelf de training en doet nadien de opvolging.

Doordat collega's ondernemers enthousiast waren over de training en we intern op zoek waren naar trainingen voor ons management team, schreven we in op een programma dat aan onze noden werd aangepast. De aanstekelijke manier van trainen alsook de down to earth approach, zorgden ervoor dat we intern dezelfde taal begonnen te spreken, er een drive kwam om zaken te proberen in de praktijk waardoor de resultaten niet uitblijven.

Door de concrete cases, de handige kaarten en de verplichte presentaties over de zaken die we hebben toegepast tussen twee trainingen, heb je niet het risico het gevoel te krijgen dat je bij vele trainingen krijgt: interessant op de dag van de training maar de dag erna toch weer in hetzelfde ritueel.

We proberen er intern de drive in te houden en hebben nu enkele refresh-sessies ingepland om het vuur warm te houden en zoveel mogelijk de aangegeven tools eigen te maken.

Tom Bossuyt
Gedelegeerd Bestuurder

Acta optimaliseerde niet enkel de leidinggevende skills en motivatie van ons personeel. We stellen ook vast dat de communicatie tussen de afdelingen veel beter loopt. Dat zorgde uiteindelijk voor een substantiële verbetering van onze werking en ons professionele imago. Een succesverhaal voor Callens & EMK. Daarom starten wij binnenkort ons achtste traject van een groep leidinggevenden.

Windy Moerman
Managing Director

De workshops werden op een heel pragmatische en interactieve manier gegeven rekening houdend met de focus en eigenheid van onze onderneming. De onmiddellijke toepasbaarheid in het dagdagelijks leven zowel professioneel en privé heeft ons allemaal aangenaam verrast.

Ingrid Van Houten
Interne Wellbeing Coach

Inschrijven op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze trainingen en nieuwsfeiten