Strategie

Maatwerk in drie stappen

Uw bedrijf gaat voluit voor groei en sterke resultaten. Acta ondersteunt uw ambitie met intensieve, praktijkgerichte gedragstrainingen, onderbouwd met een sterke methodologie. We ontwikkelen opleiding en coaching vanuit uw strategie en visie. Dat doen we in drie stappen.

Briefing

1. BRIEFING

Na een grondig verkenningsgesprek doet Acta u een voorstel op maat in functie van de specifieke bedrijfsbehoeften en  -doelstellingen.

training

2. TRAINING

Acta-trainers brengen duurzame gedragsverandering op gang. Ze hebben elk een specifieke achtergrond en expertise opgebouwd in onder meer sales, productie, management en HR. U krijgt nieuwe inzichten en vaardigheden die u onmiddellijk kunt toepassen in deze expertisedomeinen:

  • Management & leidinggeven: stuur uw mensen makkelijker aan en verhoog hun engagement
  • Sales: bereik makkelijker uw commerciële doelstellingen 
  • Time Management: ken uw echte prioriteiten en leer efficiënter en effectiever werken
  • Communicatie: communiceer helder en met meer impact  
  • Insights Discovery: krijg meer inzicht in uzelf en anderen en verbeter de samenwerking 
  • Coaching: breng uw mensen individueel naar een hoger niveau
  • Wellbeing: zorg voor vitale en veerkrachtige medewerkers in een gezond bedrijf

 

Opvolging

3. OPVOLGING

Na het traject volgt terugkoppeling van de inhoud en de ontvangen feedback. Samen met de nodige aanbevelingen zorgt dit voor een win-winsituatie en opleidingsresultaten op lange termijn.

Onze referenties

Time management is een attitude die we onszelf moeten aanleren. Idealiter, zelfs toe verplichten! De praktijkervaring, de (persoonlijke) tips en het enthousiasme waarmee Acta deze opleiding brengt, werken aanstekelijk en uitdagend om dit voortaan ook daadwerkelijk zelf te gaan toepassen. Dat is finaal ook het doel van deze opleiding. Heel leerrijk en praktijkgericht. Gewoon…top!

Pipa team

Ook het inzicht dat ‘Insights’ voor ons genereerde was ronduit spectaculair. Het correct inschatten van de persoonlijkheidsstructuur van jezelf en van je medewerkers geeft inzicht en begrip, optimaliseert de werkrelaties en de bedrijfsresultaten. Een echte aanrader als je het ons vraagt!

Wim Van Heesvelde
CEO

Na een tip van zakenrelatie en vriend Bart Sobry kwamen wij in contact met Acta Management. Bij het eerste verkennend gesprek klikte het al snel, zowel met mijn vennoot als met mij. Grondig overleg volgde en we fixeerden een opleiding op maat van onze organisatie. Na de aanvankelijke ‘studieronde’, groeide de opleiding snel uit tot ‘top’. Een opleiding ‘op vólle toeren’. Helemaal in harmonie met de geambieerde professionalisering van ons bedrijf en de vorming van ons jong management team, waar we zo op inzetten. 

Na deze positieve ervaring hebben we met Acta ook een coaching en training van ons sales team opgezet. Op maat van ons team en interactief. We zien motivatie en significante vooruitgang binnen ons team. Voor een vennoot voerde Acta ook een individueel traject uit. Via persoonlijke coaching kunnen zich ‘andere’ perspectieven van de materie aandienen. Verrijkend …  We schatten Acta Management naar waarde. Zo heeft professionele waardering en wederzijds respect tot vriendschap geleid …

Robbert Desmet & Grégory Minne
CEO's

Ook op het vlak van coaching doen wij een beroep op Acta. Alle directieleden worden individueel gecoacht door hen. Via het stellen van de juiste vragen begeleidt men ons in het beter en efficiënter omgaan met onze dagelijkse uitdagingen rond bijvoorbeeld leiderschap en time management.

Hannelore Raes & Filip Wallaeys
CEO's

De workshops werden op een heel pragmatische en interactieve manier gegeven rekening houdend met de focus en eigenheid van onze onderneming. De onmiddellijke toepasbaarheid in het dagdagelijks leven zowel professioneel en privé heeft ons allemaal aangenaam verrast.

Ingrid Van Houten
Interne Wellbeing Coach

Inschrijven op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze trainingen en nieuwsfeiten