Strategie

Maatwerk in drie stappen

Uw bedrijf gaat voluit voor groei en sterke resultaten. Acta ondersteunt uw ambitie met intensieve, praktijkgerichte gedragstrainingen, onderbouwd met een sterke methodologie. We ontwikkelen opleiding en coaching vanuit uw strategie en visie. Dat doen we in drie stappen.

Briefing

1. BRIEFING

Na een grondig verkenningsgesprek doet Acta u een voorstel op maat in functie van de specifieke bedrijfsbehoeften en  -doelstellingen.

training

2. TRAINING

Acta-trainers brengen duurzame gedragsverandering op gang. Ze hebben elk een specifieke achtergrond en expertise opgebouwd in onder meer sales, productie, management en HR. U krijgt nieuwe inzichten en vaardigheden die u onmiddellijk kunt toepassen in deze expertisedomeinen:

  • Management & leidinggeven: stuur uw mensen makkelijker aan en verhoog hun engagement
  • Sales: bereik makkelijker uw commerciële doelstellingen 
  • Time Management: ken uw echte prioriteiten en leer efficiënter en effectiever werken
  • Communicatie: communiceer helder en met meer impact  
  • Insights Discovery: krijg meer inzicht in uzelf en anderen en verbeter de samenwerking 
  • Coaching: breng uw mensen individueel naar een hoger niveau
  • Wellbeing: zorg voor vitale en veerkrachtige medewerkers in een gezond bedrijf

 

Opvolging

3. OPVOLGING

Na het traject volgt terugkoppeling van de inhoud en de ontvangen feedback. Samen met de nodige aanbevelingen zorgt dit voor een win-winsituatie en opleidingsresultaten op lange termijn.

Onze referenties

Ook op het vlak van coaching doen wij een beroep op Acta. Alle directieleden worden individueel gecoacht door hen. Via het stellen van de juiste vragen begeleidt men ons in het beter en efficiënter omgaan met onze dagelijkse uitdagingen rond bijvoorbeeld leiderschap en time management.

Hannelore Raes & Filip Wallaeys
CEO's

De no nonsense stijl van Maarten sprak me vanaf het begin aan. De persoon die de training komt 'verkopen', geeft ook zelf de training en doet nadien de opvolging.

Doordat collega's ondernemers enthousiast waren over de training en we intern op zoek waren naar trainingen voor ons management team, schreven we in op een programma dat aan onze noden werd aangepast. De aanstekelijke manier van trainen alsook de down to earth approach, zorgden ervoor dat we intern dezelfde taal begonnen te spreken, er een drive kwam om zaken te proberen in de praktijk waardoor de resultaten niet uitblijven.

Door de concrete cases, de handige kaarten en de verplichte presentaties over de zaken die we hebben toegepast tussen twee trainingen, heb je niet het risico het gevoel te krijgen dat je bij vele trainingen krijgt: interessant op de dag van de training maar de dag erna toch weer in hetzelfde ritueel.

We proberen er intern de drive in te houden en hebben nu enkele refresh-sessies ingepland om het vuur warm te houden en zoveel mogelijk de aangegeven tools eigen te maken.

Tom Bossuyt
Gedelegeerd Bestuurder

Time management is een attitude die we onszelf moeten aanleren. Idealiter, zelfs toe verplichten! De praktijkervaring, de (persoonlijke) tips en het enthousiasme waarmee Acta deze opleiding brengt, werken aanstekelijk en uitdagend om dit voortaan ook daadwerkelijk zelf te gaan toepassen. Dat is finaal ook het doel van deze opleiding. Heel leerrijk en praktijkgericht. Gewoon…top!

Pipa team

Na een tip van zakenrelatie en vriend Bart Sobry kwamen wij in contact met Acta Management. Bij het eerste verkennend gesprek klikte het al snel, zowel met mijn vennoot als met mij. Grondig overleg volgde en we fixeerden een opleiding op maat van onze organisatie. Na de aanvankelijke ‘studieronde’, groeide de opleiding snel uit tot ‘top’. Een opleiding ‘op vólle toeren’. Helemaal in harmonie met de geambieerde professionalisering van ons bedrijf en de vorming van ons jong management team, waar we zo op inzetten. 

Na deze positieve ervaring hebben we met Acta ook een coaching en training van ons sales team opgezet. Op maat van ons team en interactief. We zien motivatie en significante vooruitgang binnen ons team. Voor een vennoot voerde Acta ook een individueel traject uit. Via persoonlijke coaching kunnen zich ‘andere’ perspectieven van de materie aandienen. Verrijkend …  We schatten Acta Management naar waarde. Zo heeft professionele waardering en wederzijds respect tot vriendschap geleid …

Robbert Desmet & Grégory Minne
CEO's

Acta optimaliseerde niet enkel de leidinggevende skills en motivatie van ons personeel. We stellen ook vast dat de communicatie tussen de afdelingen veel beter loopt. Dat zorgde uiteindelijk voor een substantiële verbetering van onze werking en ons professionele imago. Een succesverhaal voor Callens & EMK. Daarom starten wij binnenkort ons achtste traject van een groep leidinggevenden.

Windy Moerman
Managing Director

Inschrijven op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze trainingen en nieuwsfeiten