Laat je naam en je nummer achter, dan bellen wij jou.

Schrijf mee aan het verhaal van Acta

Groeien. Inspireren en geïnspireerd worden. Soms is verandering de motor om je drive weer aan te scherpen.

Overweeg je een carrièreswitch waarbij je je ervaring en passie kan delen? Bij Acta ben je veel meer dan een trainer, je bent vennoot, partner en collega. Bij Acta kies je voor vrijheid om te doen wat je graag doet.

Neem contact op
Team

Word expert

Team2

Zin in verandering? Vind je uitdaging bij Acta

Acta bestaat uit een hecht team van trainers die hun passie willen delen met hun klanten. Het zijn professionals met een jarenlange ervaring en een actuele kennis in hun eigen werkveld. Allemaal zijn ze gedreven trainers die inspireren, motiveren en mensen aanzetten tot actie. Pas als training leidt tot echte gedragsverandering, is hun missie geslaagd.

Herken je jezelf in bovenstaande? Of wil je ons verhaal eens horen? Geef je telefoonnummer op en wij bellen jou binnen de 48u voor een vrijblijvend gesprek.

Laat ons jou bellen

Experts. Gedreven door passie.

De mensen bij Acta vormen een hecht team van inspirerende ondernemers. Ze houden ervan opgedane kennis te delen en organisatie te doen groeien. Hoe voelt deel uitmaken van Acta nu echt?

 • M Acta 93 LORES

  Maarten

  "Een echte groep vrienden waar je 110 % kan op rekenen zowel professioneel als buiten het werk. Collega’s werden bondgenoten en werden echte vrienden.
  We zeggen vaak “ wij hebben vroeger ook nog echt gewerkt” … dat zegt alles hoe we ‘werken’ op vandaag ervaren binnen Acta."

 • M Acta 72 LORES

  Kevin

  “Ik waardeer enorm het respect dat we hebben voor elkaar en dat je werkelijk alles kan zeggen.
  Ten allen tijde en tegen iedereen. Er zijn geen verborgen agenda’s. We willen elkaar alleen sterker maken en ons vooral goed amuseren. Ik voel me dan ook heel erg thuis bij Acta en dat is onbetaalbaar. Bovendien is er de vrijheid om creatief te zijn, te ondernemen en te streven om telkens dat beetje meer te doen ”

 • Liselotte

  Liselotte

  "Echt zalig om te mogen werken met collega’s waarmee we 100% op dezelfde golflengte zitten. Mekaar ten volle mogen vertrouwen en op een eerlijke en positieve manier mogen samen werken en samen zaken bespreken betekent veel. De samenwerking met de collega-trainers is schitterend en mijn directe collega Hanne, waarmee ik dagelijks samen werk op bureau, is zelfs een echte dichte vriendin geworden."

 • Benoit1

  Benoit

  "Het is belangrijk voor mij dat we bedrijven en mensen vooruit kunnen helpen met wat hen echt aangaat. Bij Acta vind ik daarvoor de juiste omgeving: collega's die steeds de lat nog hoger willen leggen, op wie je steeds beroep kan doen wanneer je hulp nodig hebt, maar vooral ook gewoon leuke collega's zijn."

 • Hanne1

  Hanne

  "Een job uitoefenen vol overgave kan enkel en alleen binnen een organisatie waarin je je geapprecieerd voelt door de groep, door je collega’s. Hier is alles een evidentie. Ik heb het geluk me te mogen omringen met gelukkige collega's en dat werkt aanstekelijk. Iedereen voelt zich hier zo goed en dat uit zich in onze samenwerking. Echt top hier een deel te mogen van uitmaken."

 • Afbeelding1

  Nasilevitch

  "Ik ben er van overtuigd dat mensen sterker worden als ze kunnen doen wat ze graag doen, wat ze goed doen, maar vooral als ze dit in de juiste omgeving kunnen doen. Eén voor één zijn het zaken die ik bij Acta kan afvinken. Het ondernemerschap, de betrokkenheid en positivisme van onze Acta-familie maken van Acta naast een plek voor groei, ook een echte thuis!"

Acta aan het woord

M Acta 260821 Gent 6 LORES

Onze waarden

Wat alle vennoten gemeenschappelijk hebben? De waarden waarop Acta gestoeld zijn. Wij staan als één blok achter onze weg naar succes. Sluiten je idealen hierbij aan? Dan ben je gegarandeerd de perfecte match.

 • Vertrouwen
 • Betrokkenheid
 • Respect
 • Ondernemerschap
 • Positivisme

Waarden

Klaar om complimenten
te ontvangen?

In de loop der jaren mochten we bij Acta al heel wat mensen en bedrijven begeleiden bij hun persoonlijke doelstellingen. Maar liefst 98% van onze klanten komt terug. Het is dan ook fijn om de persoon te zijn die na de sessies positieve feedback ontvangt. Niet overtuigd? Hoor het van onze klanten.

Ja, ik ben er klaar voor

Deze bedrijven gaven reeds het vertrouwen aan Acta:

Laat ons jou inspireren met onze verhalen. Volg Acta online: