Laat je naam en je nummer achter, dan bellen wij jou.

Schrijf mee aan het verhaal van Acta

Groeien. Inspireren en geïnspireerd worden. Soms is verandering de motor om je drive weer aan te scherpen.

Overweeg je een carrièreswitch waarbij je je ervaring en passie kan delen? Bij Acta ben je veel meer dan een trainer, je bent vennoot, partner en collega. Bij Acta kies je voor vrijheid om te doen wat je graag doet.

Neem contact op
Team

Word expert

Team2

Zin in verandering? Vind je uitdaging bij Acta

Acta bestaat uit een hecht team van trainers die hun passie willen delen met hun klanten. Het zijn professionals met een jarenlange ervaring en een actuele kennis in hun eigen werkveld. Allemaal zijn ze gedreven trainers die inspireren, motiveren en mensen aanzetten tot actie. Pas als training leidt tot echte gedragsverandering, is hun missie geslaagd.

Herken je jezelf in bovenstaande? Of wil je ons verhaal eens horen? Geef je telefoonnummer op en wij bellen jou binnen de 48u voor een vrijblijvend gesprek.

Laat ons jou bellen

Experts. Gedreven door passie.

De mensen bij Acta vormen een hecht team van inspirerende ondernemers. Ze houden ervan opgedane kennis te delen en organisatie te doen groeien. Hoe voelt deel uitmaken van Acta nu echt?

Acta aan het woord

M Acta 260821 Gent 6 LORES

Onze waarden

Wat alle vennoten gemeenschappelijk hebben? De waarden waarop Acta gestoeld zijn. Wij staan als één blok achter onze weg naar succes. Sluiten je idealen hierbij aan? Dan ben je gegarandeerd de perfecte match.

  • Vertrouwen
  • Betrokkenheid
  • Respect
  • Ondernemerschap
  • Positivisme

Waarden

Klaar om complimenten
te ontvangen?

In de loop der jaren mochten we bij Acta al heel wat mensen en bedrijven begeleiden bij hun persoonlijke doelstellingen. Maar liefst 98% van onze klanten komt terug. Het is dan ook fijn om de persoon te zijn die na de sessies positieve feedback ontvangt. Niet overtuigd? Hoor het van onze klanten.

Ja, ik ben er klaar voor

Deze bedrijven gaven reeds het vertrouwen aan Acta:

Laat ons jou inspireren met onze verhalen. Volg Acta online: