Ontmoet ons team

Uniek aan het Acta-team is dat al onze trainers en medewerkers hun eigen achtergrond, interesses en expertise hebben. Dit stelt ons in staat een gevarieerd aanbod aan opleidingen te voorzien, waarbij je in elk vakgebied begeleid wordt door een echte expert. Allemaal zijn ze gepassioneerd door hun vak en kunnen ze als geen ander inspireren en motiveren. Maak kennis met ons team!

Maarten website

Maarten Azou

Voordat Maarten geïnspireerd werd door opleidingen, was hij key account manager en sales director bij BNP Paribas. Bij Penta leerde hij het vak als senior consultant met een specialisatie in management-, sales- en time-managementopleidingen. Als managing partner staat Maarten in voor het dagelijkse beleid en voor het geven en organiseren van de verschillende opleidingen.

maarten@actamanagement.be
0476 43 30 49

Foto matthias website

Matthias De Meulemeester

Gedurende zijn carrière bij Delhaize heeft Matthias verschillende leidinggevende rollen bekleed, zowel binnen Operations als HR. In de automobielsector leerde hij de wendbaarheid en de uitdagingen van een KMO-omgeving kennen. Aansturing van gedecentraliseerde, heterogene teams in een snel veranderende en uitdagende context zijn de rode draad doorheen zijn parcours, waarbij communicatie en correcte aansturing cruciaal zijn.

matthias@actamanagement.be
0496 53 00 59

M Acta 210922 22

Nasilevitch Glorieux

Nasilevitch is gebeten door communicatie en het sterker maken van mensen rondom hem. Na een trainerscarrière binnen de automotive sector, bekleedde hij de functie als algemeen directeur bij Smart Solutions. Hier ontdekte hij middenin een wervelende groeicultuur des te meer het belang van duidelijke communicatie, doorgedreven coaching en een doelgerichte opleidingscultuur.

nasilevitch@actamanagement.be
0483 60 09 83

Benoit website

Benoit Leus

Benoit studeerde af als master in de rechten. Door de jaren heen bekleedde hij talrijke functies bij verschillende bedrijven, de laatste 8 jaar als commercieel en algemeen directeur. Hij heeft ruime ervaring in het aansturen van teams, wat hem een goed inzicht verschaft in de noden van een organisatie. Het opleiden en coachen van mensen maakte steeds een substantieel onderdeel uit van zijn job.

benoit@actamanagement.be
0499 98 60 56

Website Charlotte 3

Charlotte Pétillon

Een hart voor mensen en een passie voor ondernemerschap, de rode draad doorheen de loopbaan van Charlotte. Haar ervaring in Business Development, HR & People Management binnen organisaties als Delhaize en Rituals vormen de bouwstenen voor haar verdere opleiding als gecertificeerd Coach. Zij gelooft in de kracht van verbinding en hoe het samenbrengen van mensen in een leertraject nieuwe perspectieven kan openen.

charlotte@actamanagement.be
0474 94 42 84

Wouter website team

Wouter Trybou

Wouter reisde 10 jaar de wereld rond als International Sales Manager binnen de textielwereld en later in de voedingsindustrie. Hij werkte zich op tot commercieel directeur en lid van de directie bij de firma Mydibel waar hij verantwoordelijk was voor het salesteam en de Customer Service. Door zijn internationale ervaring weet Wouter als geen ander hoe communicatie en leidinggeven eraan toe gaat over de verschillende continenten heen.

wouter@actamanagement.be
0491 96 47 09

Kevin website 1

Kevin Vanhoutte

Kevin was 10 jaar lid van het Management Team bij Hydro Benelux als commercieel verantwoordelijke. Hij gaf er leiding aan zowel interne ondersteunende diensten als externe sales. Hierdoor ontwikkelde hij zijn vaardigheden om diverse types, binnen verschillende bedrijfsculturen aan te sturen en te motiveren door in te zetten op doelgerichte coaching en correcte feedback.

kevin@actamanagement.be
0496 57 97 49

Frederic website

Frederic Versavel

Na 17 jaar commercieel leidinggevende verantwoordelijkheid in diverse sectoren en een buitenlands avontuur in Zuid-Afrika, besliste Frederic om opnieuw te gaan studeren. Daar geraakte hij gefascineerd en gepassioneerd door de kunst van het trainen en coachen. Gedreven om mensen en bedrijven naar een hoger niveau te tillen deelt hij dagelijks zijn kennis en ervaringen met de Acta klanten.

frederic@actamanagement.be
0495 91 87 49

Hanne website

Hanne Messelis

Hanne was 14 jaar actief bij Callens, waaronder de laatste 7 jaar als executive assistant voor de zaakvoerders. Met haar stevige ervaring en creativiteit versterkt Hanne het team van Acta als management assistant. Ze is verantwoordelijk voor de administratie en marketing, het agendabeheer en de voorbereiding van de opleidingen.

hanne@actamanagement.be
0491 56 13 46

Sophie website

Sophie Sagaert

Sophie heeft een jarenlange ervaring als freelance administratief medewerker. Dat maakt van haar de geknipte persoon om het Acta-team bij te staan in de voorbereiding van de opleidingen, het beheer van de agenda’s en administratieve taken. Haar rustige uitstraling en oog voor detail zijn hierin een grote troef.

sophie@actamanagement.be
0477 34 45 52

Lot website

Liselotte Vandenberghe

Liselotte is interne partner van Acta Management. Als master in de pedagogische wetenschappen aan de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Gent geeft ze mee vorm aan de ontwikkeling van verschillende cursussen. Zowel de cursussen people management, communicatie als time management worden door Liselotte op inhoudelijk vlak ondersteund.

liselotte@actamanagement.be
0496 18 79 52