Ontmoet ons team

Uniek aan het Acta-team is dat al onze trainers en medewerkers hun eigen achtergrond, interesses en expertise hebben. Dit stelt ons in staat een gevarieerd aanbod aan opleidingen te voorzien, waarbij je in elk vakgebied begeleid wordt door een echte expert. Allemaal zijn ze gepassioneerd door hun vak en kunnen ze als geen ander inspireren en motiveren. Maak kennis met ons team!

M Acta 93 LORES

Maarten Azou

Voordat Maarten geïnspireerd werd door opleidingen, was hij key account manager en sales director bij BNP Paribas. Bij Penta leerde hij het vak als senior consultant met een specialisatie in management-, sales- en time-managementopleidingen. Als managing partner staat Maarten in voor het dagelijkse beleid en voor het geven en organiseren van de verschillende opleidingen.

maarten@actamanagement.be
0476 43 30 49

M Acta 72 LORES

Kevin Vanhoutte

Kevin was 10 jaar lid van het Management Team bij Hydro Benelux als commercieel verantwoordelijke. Hij gaf er leiding aan zowel interne ondersteunende diensten als externe sales. Hierdoor ontwikkelde hij zijn vaardigheden om diverse types, binnen verschillende bedrijfsculturen aan te sturen en te motiveren door in te zetten op doelgerichte coaching en correcte feedback.

kevin@actamanagement.be
0496 57 97 49

M Acta 122 LORES

Benoit Leus

Benoit studeerde af als master in de rechten. Door de jaren heen bekleedde hij talrijke functies bij verschillende bedrijven, de laatste 8 jaar als commercieel en algemeen directeur. Hij heeft ruime ervaring in het aansturen van teams, wat hem een goed inzicht verschaft in de noden van een organisatie. Het opleiden en coachen van mensen maakte steeds een substantieel onderdeel uit van zijn job.

benoit@actamanagement.be
0499 98 60 56

M Acta 260821 Gent 46

Nasilevitch Glorieux

Nasilevitch is gebeten door communicatie en het sterker maken van mensen rondom hem. Na een trainerscarrière binnen de automotive sector, bekleedde hij de functie als algemeen directeur bij Smart Solutions. Hier ontdekte hij middenin een wervelende groeicultuur des te meer het belang van duidelijke communicatie, doorgedreven coaching en een doelgerichte opleidingscultuur.

nasilevitch@actamanagement.be
0483 60 09 83

M Acta 31 LORES

Hanne Messelis

Hanne was 14 jaar actief bij Callens, waaronder de laatste 7 jaar als executive assistant voor de zaakvoerders. Met haar stevige ervaring en creativiteit versterkt Hanne het team van Acta als management assistant. Ze is verantwoordelijk voor de administratie en marketing, het agendabeheer en de voorbereiding van de opleidingen.

hanne@actamanagement.be
0491 56 13 46

M Acta 11website

Liselotte Vandenberghe

Liselotte is interne partner van Acta Management. Als master in de pedagogische wetenschappen aan de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen van de Universiteit Gent geeft ze mee vorm aan de ontwikkeling van verschillende cursussen. Zowel de cursussen people management, communicatie als time management worden door Liselotte op inhoudelijk vlak ondersteund.

liselotte@actamanagement.be
0496 18 79 52