Team

Experts, gedreven door passie

Acta bestaat uit een hecht team van trainers die hun passie willen delen met hun klanten. Het zijn professionals met een jarenlange ervaring en een actuele kennis in hun eigen werkveld. Het zijn gedreven trainers die inspireren, motiveren en mensen aanzetten tot actie. Acta vindt haar missie pas geslaagd, als training leidt tot echte gedragsverandering.

Maarten Azou

Maarten Azou

Voordat Maarten geïnspireerd werd door opleidingen, was hij Key Account Manager en Sales Director bij de BNP Paribas Groep. Bij Penta leerde hij het vak als Senior Consultant met specialisatie in Management-, Sales- en Time Managementopleidingen. Als Managing Partner staat Maarten in voor het dagelijkse beleid en voor het geven en organiseren van de verschillende opleidingen.

Benoit Leus

Benoit Leus

Benoit studeerde af als Master in de Rechten. Doorheen de jaren bekleedde hij talrijke functies bij verschillende bedrijven, de laatste 8 jaren als commercieel en algemeen directeur. Hij heeft ruime ervaring in het aansturen van teams hetgeen hem een goed inzicht verschaft in de noden van een organisatie. Het opleiden en coachen van mensen maakte steeds een substantieel onderdeel uit van zijn job.

Kevin Vanhoutte

Kevin Vanhoutte

Kevin verdiende zijn sporen als Specialist Recruitment en Selection bij Hays en daarna 10 jaar als Sales Manager bij Norsk Hydro Benelux.
Hij ontwikkelde er een passie voor het aansturen en motiveren van uiteenlopende profielen. Als lid van het management team was het halen van resultaten door middel van doelgerichte coaching er dagelijks vaste prik.

Griet De Bevere

Griet oefende over de jaren heen verschillende sales en consultancy functies uit bij toonaangevende bedrijven als Ernst&Young, Arthur Andersen en Vanbreda Risk & Benefits. De laatste 7 jaar was Griet director bij Wolters Kluwer. Daar lag haar focus op werken met mensen in een omgeving in verandering gecombineerd met Wellbeing in de meest ruime zin van het woord.

Hanne Messelis

Hanne Messelis

Hanne was 14 jaar actief bij
Callens & EMK, waaronder de laatste 7 jaar als Executive Assistant voor de zaakvoerders.
Met haar stevige ervaring en haar creativiteit versterkt Hanne het team van Acta als management assistant. Ze is verantwoordelijk voor de administratie en marketing, het agendabeheer en de voorbereiding van de opleidingen.

Liselotte Vandenberghe

Liselotte is Interne Partner van Acta Management. Als Master in de Pedagogische Wetenschappen aan de Faculteit Psychologie van de Universiteit van Gent geeft ze mee vorm aan de ontwikkeling van de verschillende cursussen. Zowel de cursussen People Management, Communicatie als Time Management worden door Liselotte op inhoudelijk vlak ondersteund.

Meer weten

Acta-trainers zijn gedreven professionals die u graag meer informatie geven over de Acta-trainingen
en wat ze teweegbrengen in uw organisatie . Aarzel niet contact op te nemen.