Nasilevitch Glorieux – Nieuwe trainer, gespecialiseerd in presentatietechnieken

Als je gemeenschappelijke klanten hebt, dezelfde visie deelt en elkaars kennis perfect aanvult, dan is een samenwerking bijna voorbestemd. Niemand kijkt er dan ook van op dat Nasilevitch Gorieux, oprichter van consultancybureau Kinote, sinds kort deel uitmaakt van Acta. De Roeselaarse expert in pitch- en presentatietechnieken voegt zo heel wat expertise toe aan het team.

Nasilevitch heeft jaren ervaring als algemeen manager en zelfstandig consultant: "Ik heb de voorbije jaren in verschillende sectoren trainingen gegeven. Na een tijdje begon ik iets op te merken: veel mensen zitten met het handen in het haar als ze een pitch of presentatie moeten geven. Hoe geef je je verhaal vorm? Hoe zorg je ervoor dat je publiek aan je lippen hangt en je boodschap onthoudt? Met de oprichting van Kinote wilde ik hen daarin bijstaan."

M Acta 260821 Gent 58

Een ideale match

Hoewel Acta een breed aanbod aan opleidingen en trainingen heeft, waren presentatietechnieken nog niet opgenomen in het pakket. De overname van Kinote leek dan ook een goede zet. Sterker nog, gemeenschappelijke klanten van Kinote en Acta stelden het zelf voor. Nasilevitch: "Sommige klanten opperden dat een samensmelting een goed idee zou zijn. In feite werden we dus aan elkaar gekoppeld. En dan heb je twee keuzes: elk je eigen weg blijven gaan, of ervoor kiezen om samen sterker te staan. Dat laatste leek ons het meest logische."

M Acta 260821 Gent 45

Communiceren is observeren

Nasilevitch zal zijn expertise in pitch- en presentatietechnieken integreren in het Acta-aanbod en mee instaan voor het geven van alle trainingen. Zijn doel? Mensen helpen om comfortabel te communiceren in oncomfortabele situaties. Mede dankzij de wijze raad van zijn grootmoeder: "Mijn oma zei altijd: communiceren is ook observeren. Als je je communicatie afstemt op de luisteraar, dan is je kans op succes veel groter dan wanneer je puur vanuit jezelf denkt. Die wijsheid heeft mij persoonlijk al veel geholpen in het leven."

Je kan elk je eigen weg blijven gaan, of ervoor kiezen om samen sterker te staan. Dat laatste leek ons het meest logische.